2011. szeptember 13., kedd

Nem találtuk meg "Blinkmann tofesszolt" :D

Ugye Ti is tudjátok, ki "Blinkmann tofesszol?"
Hát persze, hogy A klinika című sorozat főszereplője! Hol is volt a klinika? Feketeerdőben. De hogy pontosan hol, arról egyelőre lövésünk sincs. Na jó, ez sem igaz, most néztük meg a Wikipedián, hogy itt forgatták a Baden-Württembergben fekvő Glottertalban. Amúgy biztosan hülyének néztek azok, akik tudták, hogy a sorozat zenéjét nyivákoljuk fényes nappal az utcán :)

Egy kis nosztalgia a főcímmel azoknak, akik nézték (reméljük Nálatok is megnyitja)
http://www.youtube.com/watch?v=-JOzcsWskNU

Na de lényeg a lényeg, hogy múlt szombaton összejöttünk a magyar csapat pár tagjával, és két autóval nekivágtunk az németországi aszfaltnak. Az úticél a Feketeerdőben fekvő Triberg volt, ahol egy csodaszép vízesés mellett mászkáltunk, majd megnéztük a világ legnagyobb kakukkos óráját. Egyébként Triberg mással sincs tele, csak kakukkos órákkal... Akit úgy idegesít az órakattogás, mint minket kettőnket, az jobban teszi, ha nem megy be egy ilyen boltba sem :D

Íme pár kép, de az az igazság, hogy nem adják vissza a hangulatot...













2 megjegyzés:

  1. A klinika cimdalát egyszer megtanulom kürtön csak a ti kedvetekért :D
    puszi nektek

    VálaszTörlés
  2. A képekhez még annyit ,hogy az ismeretlen arcok akiket még nem láthattatok a magyar ismnerő
    seink.Péter kollégám ,az ö párja Betti és a kislányuk Hanka.Valamint Laci ,Japo és Feri.Nem találtuk meg a professzort de egy csodálatos helyre csöppentünk varázslatos erdő.A forrásból ittunk ,volt jéghideg víz benne.A levegö tiszta.Mindenhol turisták.A házak gyönyörűen kifestve .Szóval az egész lélegzet elállító.

    VálaszTörlés